Motorcykel Forum DK
BLIV MEDLEM fb Marked fb Forum mc nyheder mc billeder mc links



Gå tilbage   Motorcykel Forum DK > Teknik > Teknik

Like Tree6Synes godt om
  • 1 Skrevet af elovelo
  • 5 Skrevet af kjæhr
Besvar
 
LinkBack Tråd Valg
  #1  
Gammel 04-08-2017, 20:18
Cool
 
Medlem siden: Aug 2012
Indlæg: 95
Default Plejlstang leje sat sig...

Hej

Min vintercykel (xtz 750) fik ny toppakning for noget tid siden. og har kørt nogle 100km siden. Nu vil den ikke køre. ved ikke om de to ting nødvendigvis hænger sammen :)

Begyndte at få en træls lyd fra højre side. Efter 10 km låste baghjul.

Jeg har nu skilt motor ad oppefra i håb om det måske var en tandkæde der var hoppet over, eller en bøjet ventil, men nej

Den ene plejlstang kan ikke flytte sig på krumptap.

Intet metal fundet i olien.

Skifter man bare det leje, eller begynder man at kigge efter en anden motor. Tænker der jo kan være sket mere, og hvorfor sker dette overhovedet.

input tak, Gerne inden 1/12, hvor den skal være klar igen :-)
Besvar med Citat
link
  #2  
Gammel 04-08-2017, 20:28
elovelo's Avatar
Specialist
 
Medlem siden: Mar 2009
Sted: Haslev
Alder: 57
Indlæg: 1,245
Billeder: 11
Default

Kik efter anden motor , Den fås for 6-8K ,du kommer hurtigt af med mere i pakninger og andre rep når du skiller ad , Hvis der er glidelejer og søler så skal der slibes og man skal sikre sig at alle oliekanaler er åbne , tager meget tid og ingen garanti for man finder årsagen til at den har sat sig, og så sker det måske igen (Been there done that)
__________________
Har kørt siden 1977. Kører ikke så godt ,men kører stærkt
Besvar med Citat
  #3  
Gammel 04-08-2017, 20:35
elovelo's Avatar
Specialist
 
Medlem siden: Mar 2009
Sted: Haslev
Alder: 57
Indlæg: 1,245
Billeder: 11
Default

Mit bud på årsagen er at der er kommet skidt i oliekanal , ved skifte af toppakning
Tourer Synes godt om dette.
__________________
Har kørt siden 1977. Kører ikke så godt ,men kører stærkt
Besvar med Citat
  #4  
Gammel 04-08-2017, 21:04
Cool
 
Medlem siden: Aug 2012
Indlæg: 95
Default

Citer:
Oprindeligt oprettet af elovelo Vis inddlæg
Mit bud på årsagen er at der er kommet skidt i oliekanal , ved skifte af toppakning

tjae, et godt bud. Nå, æv. Må kigge efter en anden motor så. Tak for input :-)
Besvar med Citat
  #5  
Gammel 05-08-2017, 01:07
kjæhr's Avatar
Pro
 
Medlem siden: Jan 2011
Sted: Oddesund Nord, 7790 Thyholm
Alder: 59
Indlæg: 793
Billeder: 57
Default

FB. folket skulle tage og kigge på denne tråd !!!
Så smukt og enkelt fungerer en brevkasse her på sitet, havde det været på fb, var vi på nuværende tidspunkt nok kommet dertil hvor der bliver svinet fra alle hjørner, skylden for det defekte leje gives til de "fremmede", og der er blevet givet forkerte svar i massevis, tomme kommentarer om alt mulig andet end det det handlede om, jeg har absolut ikke noget mod nyt, men dæleme sørgeligt at kvalitetsforum som dette skal hensygne p.g.a. latterlige likes, og hurtige replikker hvor kvaliteten på det skrevne er røget af i svinget.
Nå jeg er nok bare en træt gammel mand, men tak for dette eksempel.

Kjæhr
Guzze, svend, Tourer og 2 andre Synes godt om dette.
Besvar med Citat
Besvar

Bookmarks

Tråd Valg


Ligende Emner
Emne emne starter Forum Besvarelser Indlæg
Leje af mc i DK Klitgaard Generel Debat 1 24-05-2012 23:11
Leje af MC i USA?? Rasmus7000 MC Ferie 3 30-05-2011 22:56
leje mc usa axelk MC Ferie 10 25-09-2010 13:12
Leje af MC ønskes... q-man Generel Debat 3 13-08-2010 09:48
Mc-leje PeterMatz Generel Debat 9 08-10-2009 11:17


(16:49)