Motorcykel Forum DK
BLIV MEDLEM fb Marked mc nyheder mc billeder mc linksGå tilbage   Motorcykel Forum DK > Forum: > Generel Debat

Like Tree64Synes godt om
Besvar
 
LinkBack Tråd Valg
  #1  
Gammel 10-01-2015, 00:32
Champion
 
Medlem siden: Jan 2013
Sted: Trekantsområdet, Kolding
Alder: 48
Indlæg: 146
Billeder: 3
Default Kære BMW Danmark....

Kære BMW Danmark

En helt særlig ånd i og omkring Toftlund MC, som IKKE er foreneligt med BMW image og strategi?

Der tager i fejl! Netop BMW stringente image, hvor Gillette reklamer ikke har levet forgæves, og hvor marmor møder børstet stål. Hvor statistik og bundlinje går hånd i hånd med online kampagner, med de rigtige mænd og kvinder på landevejen der tager på eventyr...sådan ligesom reklamerne siger det er.

Men i virkeligheden, er BMW motorcykelister ofte 40+, og motorcykelister søger fællesskaber og relationer, og ikke image. Der hvor den varme kaffe og tilliden ofte er bundet til sindighed og håndværksmæssig kvalitet, der handler jeg. Der køber jeg. Der vender jeg tilbage.

En torn i øjet på de nybagte markedføringsøkonomer der tilrettelagde sidste års image kampagne, at den lange og den korte lettere skallede (Jan & Poul), var på scenen i Milano og modtog prisen for nordens mest tilfredse kunder.

Ærgeligt at BMW Danmark ikke kan se, og forstå skønheden i netop dette, og som for mig at se er så bydende nødvendig. At hjerterum og teknik, er kernen i netop disse BMW motorcykelisters valg.

Nu bliver i bare en vare, udbudt på samme ens ligegyldige ensidige måde, hvor i istedet for skulle have studeret og lært af Toftlund.
Michael_P, Rexman, Matthias og 13 andre Synes godt om dette.
Besvar med Citat
link
  #2  
Gammel 10-01-2015, 10:42
fljac's Avatar
Pro
 
Medlem siden: Jul 2012
Sted: Egedal
Alder: 55
Indlæg: 758
Billeder: 24
Send en besked over Skype™ til fljac
Default

Jeg kender ikke Toftlund, men det er da underligt at man skærer forhandlernettet helt ind til benet.

Jeg handler hos Jens Winther i Roskilde. Han har været forhandler og autoriseret værksted siden engang tilbage i 1960'erne, tror jeg det er....

Nu figurerer han slet ikke som hverken forhandler eller service partner.

BMW Motorrad : Locate a dealer : Overviews

Ud fra denne BMW side at dømme, så er der nu kun Xpedit og MP tilbage i Danmark. Det er Xpedit og MP sikkert glade for, men det er da en trist situation for os forbrugere som må leve med at der er lige den tand mindre konkurrence på markedet...
Soldier, Mr. Carlsberg, hlig og 1 andre Synes godt om dette.
__________________
Just cruising..... and loving it....
Besvar med Citat
  #3  
Gammel 10-01-2015, 11:03
panzerrocket's Avatar
Champion
 
Medlem siden: Apr 2012
Sted: Amager
Indlæg: 210
Default

Ja, det er rigtig trist at der kun er Xpedit tilbage på Sjælland.
Dem har jeg ikke meget til overs for.
Har altid benyttet mig en del af BMW I Hamborg.
Nu hvor Jens Winther ikke er med mere, bliver det kun BMW I Hamborg jeg benytter.
hlig Synes godt om dette.
__________________
Whatever you ride, where ever you ride - just ride
Besvar med Citat
  #4  
Gammel 10-01-2015, 11:05
Alive's Avatar
Specialist
 
Medlem siden: May 2012
Sted: Lejre
Alder: 50
Indlæg: 1,676
Billeder: 19
Default

@Maarbrew

Jeg er 100 % sikker på at beslutningen ikke er tager af BMW Dk, ellers er jeg meget enig i dit indlæg.

Løsningen er så at købe en KTM istedet
Motor Synes godt om dette.
__________________
One life, live it !
Besvar med Citat
  #5  
Gammel 10-01-2015, 11:28
fljac's Avatar
Pro
 
Medlem siden: Jul 2012
Sted: Egedal
Alder: 55
Indlæg: 758
Billeder: 24
Send en besked over Skype™ til fljac
Default

jeg har ledt på nettet. Er der nogen der ved BMW Motorad Danmark har været ude med en officiel meddelelse omkring deres nye forhandler strategi?

@Alive.
Jeg tror næppe at KTM vil kunne erstatte BMW. Enkelte GS kørere kunne måske fristes til at overveje en 1190 Adventure, men det er vist også det.... Det er jo ikke os alle der tænder på at pløje rundt i en regnvåd grusgrav :-)
Soldier og hlig Synes godt om dette.
__________________
Just cruising..... and loving it....
Besvar med Citat
  #6  
Gammel 10-01-2015, 11:29
Orla Pedersen's Avatar
Specialist
 
Medlem siden: Sep 2010
Sted: Himmerland
Indlæg: 1,159
Billeder: 41
Default

En anden detalje er, såvel her som i Sverige, at vi ikke må bestille reservedele hos BMW-bilforhandlere, så nu er der dælme langt for nordjyder, for ikke at snakke om ganske mange svenskere, som må køre i hundredevis af km. efter dele.

Arrogancen kender ingen grænser for BMW-kunderne har generelt været meget trofaste mod de danske forhandlere. Det er vist kun mig, som har forholdt mig kritisk til mærket og forhandlerne.

Det sjove er, at når BMW-danmark er færdig med at fyre forhandlere, så har de ikke selv længere nogen berettigelse, og så er det jo let at forudsige deres skæbne.

Men heldigvis er europa jo frit tilgængeligt for os kunder
Soldier og Alive Synes godt om dette.
__________________
mvh. O. Pedersen www.tfv-org.dk
Besvar med Citat
  #7  
Gammel 10-01-2015, 11:33
Prins Peter's Avatar
Specialist
 
Medlem siden: Mar 2009
Sted: SydVestJylland, hovedstaden i Eventyrets land, Oksbøl
Alder: 63
Indlæg: 3,075
Billeder: 176
Send en besked over Skype™ til Prins Peter
Default

Til hvem dette måtte have interesse

Forleden formiddag blev jeg meget meget overrasket. I min indbakke modtog jeg en hilsen fra nogle gode venner, en forretningsforbindelse, "min" BMWservice- og forhandler.

Jeg blev på det nærmeste sat i stå. Min hjerne troede ikke hvad mine øjne kunne læse på skærmen.

Men, når afsenderen nu var mine gode venner, min gennem mange år fantastiske forretningsforbindelse, mit BMWservicecenter og ditto forhandler, så måtte det jo være sandt. De ville aldrig skrive sådan til mig, hvis ikke det passede.

For mig var det ganske uforståeligt! Men da jeg aldrig har hørt dem lyve for mig eller andre kunder, var det altså ikke bare nogle løse rygter sat i gang af misundelige sjæle.

Det gjorde mig meget ondt på deres vegne, selv om jeg er ganske klar over TOFTLUND MC ikke lader sig slå ud af den grund.

Poul, Jan, Randi, Mickael, Glenn, Lars, og hvem der ellers har arbejdet hos TOFTLUND MC, har min dybeste respekt for deres kunne, deres virke og viden. Jeg har kæmpe stor tillid til dem. Når de siger ja til en opgave, bliver den løst til kundens tilfredshed. Hvis der undervejs i opgaven dukker noget op, som ikke på forhånd var aftalt, får man et kald på telefonen, og det videre forløb aftales. Ingen overraskelser i den anledning.

Min tillid og respekt har ikke lidt nogen skade - og vil ikke ændre sig, uanset TOFTLUND MC efter 2015 ikke må kalde sig "autoriserede forhandlere" og måske af samme grund ikke må have det rundt blå/hvide skilt hængende foran forretningen.

Jeg kondolerer BMW DK med tabet af TOFTLUND MC som autoriseret forhandler, og vil samtidig udtrykke min største forundring over, at BMW Motorrad Danmark ikke værdsætter jeres indsats for BMW på samme niveau som jeg og jeres mange andre tilfredse kunder gør.
Som et p.s. kan jeg tilføje at jeg ville have en meget dårlig smag i munden, hvis jeg over for al verden havde udstedt diplom til et værksted/forhandler for at være det værksted i hele Norden, med de mest tilfredse kunder, og én måned senere skulle aflevere en "fyreseddel" til samme. Pføj .......

Jeg er fortsat kunde hos TOFTLUND MC. Det er og bliver der ikke lavet om på. Deres viden om motorcykler kan ingen tage fra dem, og de er de bedst til at holde mine motorcykler igang.

bmwenliGSt
Peter
Ulrik Nedergaard, B.Popp, Bent K og 2 andre Synes godt om dette.
__________________
bmwR1200GSdriver

www.mc-eventyristen - altid et besøg værd
Besvar med Citat
  #8  
Gammel 10-01-2015, 12:22
Specialist
 
Medlem siden: Mar 2009
Indlæg: 1,397
Billeder: 4
Default

Jens Winther blev opsagt som BMW forhandler pr. 1/1-15, men de vil stadig sælge nye BMW'er, dog af egen import
Ændringer fra 2015 hos Bikx og Jens Winther - BMW - Honda - MagaCin.dk
fljac, Motor og soli Synes godt om dette.
Besvar med Citat
  #9  
Gammel 10-01-2015, 14:31
Hansjorgen's Avatar
Champion
 
Medlem siden: Mar 2012
Sted: Mariager Nord Jyllan
Alder: 57
Indlæg: 141
Billeder: 11
Default

Mon det kan skyldes at TOFTLUND MC er for meget på kundernes side, når det gælder reklmationer på cyklen.
Besvar med Citat
  #10  
Gammel 10-01-2015, 17:01
Orla Pedersen's Avatar
Specialist
 
Medlem siden: Sep 2010
Sted: Himmerland
Indlæg: 1,159
Billeder: 41
Default En virksomhed i udvikling, eller afvikling?

Der er ingen tvivl om at de "fyrede" BMW-forhandlere stadig er akkurat lige så kompetente som de altid har været, og de finder sikkert også alternative kanaler at skaffe dele fra. Problemet bliver firmware opdateringer af de mc-er de har solgt. Disse opdateringer findes kun ét sted og det er på fabrikken. Måske får forhandlerne lov til at beholde den kontakt i en periode, men næppe på sigt og så vil de være på samme niveau som os private som må nøjes med det ellers udmærkede værktøj fra The Home of GS-911 et fint værktøj til den almindelige service, men det kan ikke opdatere firmware. Opdateringer, som kommer ofte i nye modellers første levetid. Så som kunde undgår du næppe de få autoriserede værksteder.

Vi kan undres; Hvor mange bilmærker lever fint sammen med hinanden hos autoforhandlerne, så går BMW nærmest helt modsat i isolation. Måske handler det om at opbygge et image som et "fint" mærke? Men det passer jo ikke helt med udviklingen hos fabrikken, hvor man underlægger sig modefenomener som USD forgafler, sportscykler, kædetræk mm. og i øvrigt er mainstream som aldrig før. Hvordan skal BMW klare sig i konkurrencen med japanere som har 30 års mere erfaring med mainstream? Kun R1200GS gør at BMW stadig eksisterer, det synes mainstream marketingsafdelingen at have glemt.

Jeg kommer til at savne inovationen, forgaflerne fra Hossack og telelever, (som heller ikke er en BMW opfindelse), forgafler som på alle punkter er USD overlegne, paralever kardan som er lige så let som et kædedrev.
Men jeg kommer ikke til at savne at BMW bruger kunderne som "prøveklud" for omkostningsreduceret kvalitetskontrol.

For mit eget vedkommende vil jeg fortsætte med at køre på min BMW og stadig servicere alt selv, så længe det er økonomisk forsvarligt og jeg ellers finder fornøjelse derved, den kører jo i grunden aldeles udmærket når..... Og ovenstående betragtninger er helt og aldeles for egen regning.
Matthias, Prins Peter og Soldier Synes godt om dette.
__________________
mvh. O. Pedersen www.tfv-org.dk
Besvar med Citat
  #11  
Gammel 10-01-2015, 21:20
B.Popp's Avatar
Champion
 
Medlem siden: Jun 2010
Sted: Harrislee (Tyskland)
Alder: 39
Indlæg: 197
Billeder: 32
Default

Fik også lige kaffen den gale vej da jeg hørte dette.
Kan kun tilslutte mig Prins Peter
citat.Jeg kondolerer BMW DK med tabet af TOFTLUND MC som autoriseret forhandler

mvh.B.Popp
Prins Peter Synes godt om dette.
__________________
Jeg er ikke fed,, bare en meter forkort
Besvar med Citat
  #12  
Gammel 10-01-2015, 21:40
Matthias's Avatar
Master
 
Medlem siden: Mar 2009
Sted: Bylderup Bov
Indlæg: 621
Default

Det er fuldstændig uforståeligt.
Men det er desværre ikke kun BMW der "lukker" forhandlere.
Tidligere havde vi flere forhandlere af Honda i Sønderjylland. Nu skal man helt til Horsens eller Odense.
Derudover er rigtig mange forhandlere selv bukket under, så efterhånden skal man måske mere til at se på hvor man kan få service lavet, end hvilket mærke man vælger.
Selv har jeg skiftet til KTM. Her er jeg så heldig at kunne få lavet service i Tyskland. Ca. 30 km til forhandleren.
Besvar med Citat
  #13  
Gammel 10-01-2015, 21:46
Soldier's Avatar
Specialist
 
Medlem siden: Mar 2009
Sted: Sydjylland/Fyn
Indlæg: 4,446
Billeder: 50
Default

Ja Håber da ikke de stopper med servicen.... Men ellers er der jo ikke langt for os sønderjyder til Grænsen.

Matthias hvad har du købt?
__________________
Skruzuki-ejer!
Besvar med Citat
  #14  
Gammel 10-01-2015, 21:52
Matthias's Avatar
Master
 
Medlem siden: Mar 2009
Sted: Bylderup Bov
Indlæg: 621
Default

1190 Adventure
Alive Synes godt om dette.
Besvar med Citat
  #15  
Gammel 10-01-2015, 22:02
fljac's Avatar
Pro
 
Medlem siden: Jul 2012
Sted: Egedal
Alder: 55
Indlæg: 758
Billeder: 24
Send en besked over Skype™ til fljac
Default

Citer:
Oprindeligt oprettet af Matthias Vis inddlæg
1190 Adventure

Kunne du ikke få en R1200GS'er serviceret i tyskland?
Soldier Synes godt om dette.
__________________
Just cruising..... and loving it....
Besvar med Citat
  #16  
Gammel 10-01-2015, 22:07
Alive's Avatar
Specialist
 
Medlem siden: May 2012
Sted: Lejre
Alder: 50
Indlæg: 1,676
Billeder: 19
Default

Citer:
Oprindeligt oprettet af Matthias Vis inddlæg
1190 Adventure
Dejlig cykel, du mangler bare R'et
fljac Synes godt om dette.
__________________
One life, live it !
Besvar med Citat
  #17  
Gammel 10-01-2015, 22:08
fljac's Avatar
Pro
 
Medlem siden: Jul 2012
Sted: Egedal
Alder: 55
Indlæg: 758
Billeder: 24
Send en besked over Skype™ til fljac
Default

Citer:
Oprindeligt oprettet af Alive Vis inddlæg
Dejlig cykel, du mangler bare R'et
.....og et lille beskedent GS i rumpetten på et lidt mere pænt rundt tal ik?
__________________
Just cruising..... and loving it....
Besvar med Citat
  #18  
Gammel 10-01-2015, 22:10
fljac's Avatar
Pro
 
Medlem siden: Jul 2012
Sted: Egedal
Alder: 55
Indlæg: 758
Billeder: 24
Send en besked over Skype™ til fljac
Default

nej spøg til side, jeg er ikke et sekund i tvivl om at KTM 1190 Adventure er en FEEEEED cykel :-)
__________________
Just cruising..... and loving it....
Besvar med Citat
  #19  
Gammel 10-01-2015, 22:57
Motor's Avatar
Pro
 
Medlem siden: Mar 2013
Sted: Køge
Indlæg: 840
Billeder: 10
Default

Citer:
Oprindeligt oprettet af Hansjorgen Vis inddlæg
Mon det kan skyldes at TOFTLUND MC er for meget på kundernes side, når det gælder reklmationer på cyklen.
Det ville være fantastisk at have sådan en forhandler bag sig! Lad mig sige en ting; det har man IKKE hvis man køber Aprilia, det lærte jeg på den virkeligt kedelige måde

Men for at holde tråden på sporet, så har jeg altid kun hørt godt om Toftlund, så det virker på mig fuldkommen grotesk at BMW "fyrer" en der i den grad formår at promovere BMW som de har gjort!
Prins Peter Synes godt om dette.
Besvar med Citat
  #20  
Gammel 10-01-2015, 23:11
fljac's Avatar
Pro
 
Medlem siden: Jul 2012
Sted: Egedal
Alder: 55
Indlæg: 758
Billeder: 24
Send en besked over Skype™ til fljac
Default

Du har fuldstændig ret, Motor.

Mon ikke der er ved at komme lidt tyske primadonnanykker ind over der? Noget med at deres forhandlere skal hev en vis størrelse og en forretning som udstråler LUXUS og PENGE...

Men Danmark er et lille land og der er en vis grænse for hvor mange fabriksnye BMW'er til ca. 300.000 sådan et lille marked kan tage...

det er svært at sige. Måske er 3-4 forhandlere / forretninger et passende antal hvis man skal kunne leve af det som forhandler / værksted.

det er jo ikke nogen hemmelighed at langt de fleste MC forhandlere / værksteder lever en tilværelse på kanten, år efter år....

For at fokusere på emnet i denne tråd, så tjekkede jeg lige hhv. Xpedit & MP Motorcykler. De har faktisk begge nogle ganske gode tal på bundlinjen.

Toftlund tallene ser faktisk også fine ud, men trods fin indtjening, er der ingen nævneværdig egenkapital....

jens Winther tjener har en fornuftig egenkapital men ind imellem vanskeligheder med at holde overskud på driften
Der er vel stort set ingen der formår at lave det man vil kalde et fornuftigt overskud, år efter år....
__________________
Just cruising..... and loving it....
Besvar med Citat
  #21  
Gammel 11-01-2015, 01:35
Champion
 
Medlem siden: Sep 2009
Sted: Silkeborg
Alder: 42
Indlæg: 164
Default

Jeg har været glad kunde hos Toftlund siden jeg købte min en ny BMW hos dem i 2013. Jeg har kørt 32.000 og har fået lavet alt hos dem og har kun oplevet en fantastisk service. Faktisk så god en service at jeg efter 2 sæsoner (2013-2014) byttede min BMW til en ny af samme model. Dette i høj grad pga. jeg har en forhandler jeg har det godt med og som jeg VED leverer det serviceniveau jeg er villig til at betale for.

Jeg kan simpelthen ikke fatte at hvordan man kan give en forhandler en pris for bedste service og så efterfølgende fyre dem. Det må være to forskellige enheder hos BMW da alt andet strider imod sund fornuft. Noget af et selvmål.

Jeg havde ellers gået og set mig lun på den nye R1200RS, men er der kun Xpedit og MPM tilbage at handle med, så bliver det sikkert ikke til en ny R1200RS.

Jeg er sikker på at Poul og Jan finder en god løsning, og det er ihvertfald helt sikkert der også fremover vil komme mange kunder i deres forretning.
hlig og Motor Synes godt om dette.
Besvar med Citat
  #22  
Gammel 11-01-2015, 08:23
henneborg's Avatar
Great
 
Medlem siden: Aug 2012
Sted: Sønderborg
Indlæg: 67
Default

Jeg tror, at det er cool business på et "højere" niveau. Man tager et landkort og en passer. Passerens ene ben ned i forhandlernes lokation, og tegner gradvist større og større cirkler. Hvilke forhandlere dækker så en landsdel bedst, og overlappende forhandlere beholdes eller fyres. Expedit optræder jo både øst og vest og med MP i midten. Bingo, måske også med lidt tyggen på regnskabstal i mente. Spørger man nogen om kundetilfredshed og håndværksmæssig akkuratesse... pyt der er jo stadig TO forhandlere at vælge at imellem.. ALT set fra den højtflyvende, globaliserede marketingshelikopter
grauballe, Soldier og fljac Synes godt om dette.
Besvar med Citat
  #23  
Gammel 14-01-2015, 17:05
Soldier's Avatar
Specialist
 
Medlem siden: Mar 2009
Sted: Sydjylland/Fyn
Indlæg: 4,446
Billeder: 50
Default

Så er MP motorcykler i Odense OGSÅ fyret officielt!

KUN Xpedit bliver autoriseret forhandler i DK fra 2016.

Citer:
BMW skærer antallet af forhandlere ned til et minimum
Posted on 2015/01/14 by Klavs Lyngfeldt
mp motorcyklerXpedit i Ølgod og i Farum bliver fra og med januar 2016 landets eneste BMW Motorrad-forhandlere. I sidste uge meddelte Toftlund MC, at de var blevet opsagt som autoriseret BMW-forhandler, og nu kommer samme melding fra MP Motorcykler i Odense.

– BMW har netop opsagt vores forhandleraftale, således at vi pr. udgangen af 2015 ikke længere er autoriseret forhandler af nye BMW-motorcykler, siger firmaets direktør Steen Rønnow Pedersen.

– Baggrunden for opsigelsen er en beslutning om, at der fra 2016 kun skal være én forhandler fordelt på to salgssteder i Danmark. Beslutningen er taget på højt plan i BMW-koncernen og ikke noget, som hverken BMW Danmark eller BMW Nordic har ønsket.

– Det har været både sjovt og spændende at arbejde med BMW-produkterne og opleve den fantastiske udvikling, de har været igennem. Men i næsten endnu højere grad har det været dejligt og spændende at møde og arbejde med alle de gode mennesker, som kører og interesserer sig for BMW-motorcykler, siger Steen Rønnow Pedersen.

– Også i resten af Norden er en lang række forhandlere blevet opsagt. Så noget kunne tyde på, at sidste års forlydender om, at BMW ikke ønsker forhandlere med et salg under 120 stk. pr år, nu bliver ført ud i livet, lyder det fra Steen Rønnow Pedersen, som dog ikke regner med, at opsigelsen kommer til at have afgørende betydning for MP Motorcykler’s forretning og kunder.

– Heldigvis har vi altid haft stort fokus på nyere brugte mc’er og i de sidste 10 år især BMW’er. Således har vi igennem hele perioden solgt tre-fire brugte for hver ny BMW, og da vi fra 2016 har til hensigt at skaffe endnu flere gode nyere og næsten nye BMW’er, vil der også fremover være masser af BMW-motorcykler at kigge på i vores butik.

I hele 2015 er MP Motorcykler dog fortsat autoriseret BMW-forhandler, og derefter regner Steen Rønnow Pedersen med, at virksomheden som et minimum kan fortsætte med at servicere alle BMW-modeller til og med årgang 2015, og at der også er en god chance for, at de kan fortsætte som fuldgyldigt BMW-motorcykelværksted.

– Derfor regner vi helt sikkert med fortsat at kunne servicere vores mange gode BMW-kunder på såvel værksted som i butikken. Og vi glæder os allerede til en ny, spændende mc-sæson i 2015 og mange gode sæsoner fremover, slutter Steen Rønnow Pedersen.
BMW skærer antallet af forhandlere ned til et minimum | MOTORRAD
__________________
Skruzuki-ejer!
Besvar med Citat
  #24  
Gammel 14-01-2015, 17:24
Peter.C's Avatar
Specialist
 
Medlem siden: Jun 2010
Sted: Østjylland
Alder: 42
Indlæg: 1,431
Billeder: 10
Default

Man må da håbe at BMW ved hvad de har gang i.

Jeg forstår ikke hvorfor de fyrer en forhandler der kan få det til at løbe rundt, selv med et salg på under 120 stk.
__________________
'08 Honda Fireblade og '06 KTM Super Duke
Besvar med Citat
  #25  
Gammel 14-01-2015, 20:50
Champion
 
Medlem siden: May 2009
Sted: Odense
Indlæg: 112
Default

Nogle folk køber mærket når de skal køre langt, hvilke de får muligheden for nu hvis de skal ha service ved en autoriseret forhandler.

From the planet Nexus 7
grauballe og Lars R Synes godt om dette.
Besvar med Citat
Besvar

Bookmarks

Tråd Valg


Ligende Emner
Emne emne starter Forum Besvarelser Indlæg
Kom så danmark !!!!!! Skyrider Off Topic 2 18-06-2012 01:27
Kære brevkasse El Dudeness Generel Debat 15 03-12-2011 16:21
Hvad de kære små dog siger... birkla Off Topic 1 14-03-2011 17:02
Kære Suzi - Jeg elsker dig! Suzi Off Topic 43 30-06-2009 18:56
De kære Børn -K1- Off Topic 15 23-01-2009 22:34


(09:18)