Motorcykel Forum DK
BLIV MEDLEM fb Marked mc nyheder mc billeder mc linksGå tilbage   Motorcykel Forum DK > Forum: > Generel Debat

Besvar
 
LinkBack Tråd Valg
  #1  
Gammel 17-08-2010, 22:26
mrdj's Avatar
Cool
 
Medlem siden: Feb 2010
Sted: Vest
Alder: 35
Indlæg: 82
Default mc forhandlere, at se på mc

Hej, jeg har været lidt rundt og se på mc diverse steder her i Midtjylland og vest. Ud af 5 steder, er kun de 2 steder jeg kommer igen. Jeg vælger ikke at nævne navne her, da jeg ikke vil gøre reklame, eller hænge steder ud. Men en ting jeg ikke forstår, som sker gang på gang. Jeg selv er 204 cm, og med de lange ben, skal jeg op og sidde på en mc, før jeg ved om den kan blive aktuel, og jeg tror helt sikkert også i andre der er mere standard lavet til alle mc´er, også gerne lige vil sidde på dyret inden i skriver under. Og så er det så at jeg undrer mig over hvorfor alle mc´er enten står så utrolig tæt, at man er nødt til at rokere rundt for at få en fri, eller at der direkte står på alle mc´er " Sæt dig ikke op, spørg først" .. Jeg går ikke efter mærke, model, år osv, men den jeg sidder godt på, for så at prøve en magen til om den svare til mit behov .. De 2 steder jeg snakker godt om, lod mig begge prøve en mc, og viste mig rundt og snakkede høfligt. De 3 andre steder sjovt nok ignorerede mig nærmest, og jeg gik efter 5 min da jeg ikke kunne komme til .. Hvad er jeres erfaringer, og hvad irritere jer ved diverse forhandlere ?? :rain:
Besvar med Citat
link
  #2  
Gammel 17-08-2010, 23:13
Soldier's Avatar
Specialist
 
Medlem siden: Mar 2009
Sted: Sydjylland/Fyn
Indlæg: 4,445
Billeder: 50
Default

Personligt gider jeg ikke overfaldes og overvåges når jeg går i butikken. Og ja de står tæt nogen steder, men de er også lidt ømme overfor maskinerne, fordi de kan vælte, og få små ridser ved du bare sætter dig på. Men får sjældent et nej når jeg spørger.

Men ja, der er altid steder hvor man ikke kommer pga kemien med sælgeren. Jeg har også selv 2 steder. Et på fyn, og en i Vejle.
__________________
Skruzuki-ejer!
Besvar med Citat
  #3  
Gammel 17-08-2010, 23:16
UPS's Avatar
UPS UPS er offline
Specialist
 
Medlem siden: Aug 2009
Sted: Sydfalster
Alder: 28
Indlæg: 1,272
Billeder: 1
Default

Selvfølgelig vil man gerne prøve sidde, men tror det der med at "spørg først" er for at ikke bare alle vælter ind og prøver og pludselig er der lak skade og hvem dækker det? Og når de står tæt er nok fordi vi som forbruger vil se alle modeller i alle farver og forhandler har måske ikke råd til at udvide.

Der udover synes jeg at 5 min. er meget utålmodigt :rolleyes:
__________________
Lille stedsans - Stor eventyrlyst

Yamaha XT660R
Besvar med Citat
  #4  
Gammel 18-08-2010, 00:14
ToxDK's Avatar
Specialist
 
Medlem siden: Mar 2009
Sted: Værløse
Alder: 40
Indlæg: 1,729
Billeder: 10
Default

Der er desværre stor forskel på forhandler...
Nogle steder får man dårligt nok lov til at sidde på mc'en selv man vil købe den og
andre steder som f.eks. den forhandler som vi lige har besøgt i Sverige, får man lov til at sidde på dem alle uden de "ser efter en" (prøvede at sidde på den nye BMW R1000SS *MUMS*)
__________________
Everyday is training day. For a good time... Call FRAN 21-15-9
Besvar med Citat
  #5  
Gammel 18-08-2010, 00:27
Dahl's Avatar
Champion
 
Medlem siden: Apr 2010
Sted: midtjylland
Alder: 26
Indlæg: 101
Send en besked over MSN til Dahl
Default

er helt enig i det ed at de står for tæt for det første er problemet med at man ikke kan sidde på den for at se om man "passer" ( er selv 1.98 )

et andet problem med at de står så tæt er at man jo ikke kan se dem ordentligt!... hvis der er som du siger med at man gerne vil se dem i alle farver så må man jo spørge ind til det det burde også først være et problem når man er lige ved at købe så der er meget lille chance for tabt værdi fordi man netop ikke har haft alle stående fremme --> mindre risiko for skrammer
Besvar med Citat
  #6  
Gammel 18-08-2010, 00:52
Chase
Gæst
 
Indlæg: n/a
Default

Jeg er næsten sikker på at en forhandler gerne vil sælge sine MCer , de sidder alså ikke og venter på at næste kunde kommer ind , for så at svine dem til
Men selfølgelig passer han også på sine varer , lige som du har passet på din MC , og hvis alle knægtene bare hoppede op på sædet af div MCer som de gerne vil prøve sidde , vil der straks være brugt ridser som andre vil klage over , Jeg vil sku være glad for en forhandler der værsætter sit varelager , jeg vil aldrig aldrig feks sætte min MC i kommision ved en forhandler der bare lod andre danse på den
Som selvstændig gemmen mange år ( Suk 30 år ) vudere man automatisk hver eneste kunde , vil han have hjælp eller vil han selv ose rundt , og nåde trøste os der tager fejl , starks bliver man overfaldet eller de er sku lige glade med os , det er alså ikke helt nemt , og tit tager man fejl , men det er alså ikke med vilje
Men en flyvsk kunde der springer fra en vare til en anden feks inden for MC en Sports model til en Cruiser , tager man nok ikke så seriøs som en anden gangs kikker på den samme Mc
Tror sku også selv at forhandlerne er træt af at rokere rundt på deres MCer hvergang en kunde vil prøve sidde en MC , og nyder også selv at kunne sidde på hug på 2 meters afstand og nyde div detalier , men der er bare ikke nogen der har råd til det mere pga husleje varme lys osv mere
PS jeg er ikke MC forhandler , men føler sku bare med dem
Besvar med Citat
  #7  
Gammel 18-08-2010, 11:00
Specialist
 
Medlem siden: Mar 2009
Indlæg: 1,397
Billeder: 4
Default

Citer:
Oprindeligt oprettet af mrdj Vis inddlæg
De 3 andre steder sjovt nok ignorerede mig nærmest, og jeg gik efter 5 min da jeg ikke kunne komme til .. Hvad er jeres erfaringer, og hvad irritere jer ved diverse forhandlere ?? :rain:
Det der kan irritere mig mest, er når jeg ikke kan få lov til at ose i 5-10 min i fred, uden at blive overfaldet af en ansat...
Besvar med Citat
  #8  
Gammel 18-08-2010, 11:32
Mcf.dk's Avatar
Administrator
 
Medlem siden: Nov 2008
Sted: Skjern ved Ringkøbing fjord
Alder: 40
Indlæg: 4,329
Billeder: 194
Default

Det er balancegang for de forretningdrivende. De ved jo ikke om det er folk der bare er ude at køre en tur, og oser rundt for at få tiden til at gå. Jeg tror ikke alle motorcykelforhandlere har råd til at have butiksansatte udelukkende til butikken på fuld tid, tror ikke det er for sjov mange har der ægtefæller til at komme og hjælpe til i butikken af og til, man bliver nødt til at gå til en ansat og bede direkte om hjælp. Tænk på hvis en mekaniker skulle slippe værktøjet hvergang en person træder ind af døren, for at spørge om de kan hjælpe med noget, det er sgu mange gange man bliver afbrudt midt i en opgave der kræver al ens fokus! Ved skjern mc foreksempel bliver man nødt til at gå i flæsket på folkene i værkstedet, hvis man have hurtig hjælp, eller stille sig ved kassen og vente den tid det tager før de har tid, det kan være 9 ud af 10 bare er ude og køre en tur, og vil fordrive tiden med at se på nye motorcykler, de har ikke en ærlig chance for at se hvem der oser og hvem der vil handle, hvis man ikke henvender sig direkte. Det var det samme ved mc huset engang, der var også mange der klagede over dårlig betjening, men det var igen det med at de som regel var igang med en opgave, men det er vist blevet bedre derude har jeg indtryk af efter leo mortensen fra gludsted er kommet derud!
__________________
bimota
Besvar med Citat
  #9  
Gammel 18-08-2010, 11:39
Pro
 
Medlem siden: Jan 2009
Indlæg: 863
Default

Det der irritere mig mest er manglende produktkendskab :rolleyes: Man må da forvente at man har sat sig lidt ind i hvad det er man sælger. Det være sig mc'er, tilbehør m.m.
Var ude for at købe kølervæske sidste vinter. Finder en god/dyr motul-ting, og da jeg står ved kassen for at betale, ser jeg en anden variant af motul kølervæske, som står på disken. Den er prissat til ca. 50% af den jeg har valgt, og i en gennemsigtig dunk.
Spørger så hvad forskel der er på de to. Sårn bare af interesse - jeg havde jo bestemt mig for den dyre :tongue:
"-øhm er det ikke bare dunken der er anderledes." var svaret :confused:
Tak for kaffe :eek:


Når det er sagt, så er selvsamme forhandler, altid villig til at trække cykler frem til prøvesidning/kørsel :thumbsup:

Redigeret af Michael_P; 18-08-2010 kl. 12:39.
Besvar med Citat
  #10  
Gammel 18-08-2010, 13:21
Allan M's Avatar
Champion
 
Medlem siden: Mar 2009
Indlæg: 172
Default

Det synes som om der er to typer mc-forhandlere nu om stunder:

"købmændene", som lige så godt kunne være moderne bilforhandlere. Her er sælgerne oftest proffe, har produktkendskab på linie med at de har læst deres egne brochurer, og oplevelsen er ikke væsentlig anderledes end hos Opel/Peugeot/el-giganten eller Punkt 1. De vil ofte gerne "handle", gerne sælge, og man kan få lov at sidde og pille på forespørgsel. Største problem er oftest, at en anden kunde pt optager den eneste tilstedeværende sælger, og man må derfor vente, sommetider længe, mens han/hun foran en selv sniksnakker færdig med sælgeren.

"de gamle racerkørere", som også kan være gamle mekanikere. De har gammel tilknytning til motorsportsverdenen eller mc-miljøet fra dengang det var en "hård kerne". De vogter over deres mc´er som var det deres døtres mødom. Det er ofte svært at få lov til noget som helst i retning af at røre en maskine, de gider ikke handle, og man bevæger sig på en knivsæg i deres forretning. De har et enormt kendskab til alt omkring motorcykler, og hvis de ville, kunne de løse stort set ethvert tvivlsspørgsmål for kunden. Både før og efter køb.
Men man skal på én eller anden måde indlemmes og godkendes af dem for at få lov til at nyde nogen form for service. Andre kunder tolereres højst.

Jeg orker ikke kategori 2 mere. Så må jeg opsøge den dybe viden andetsteds.
Besvar med Citat
  #11  
Gammel 18-08-2010, 13:57
shadowknight
Gæst
 
Indlæg: n/a
Default

Den bästa förhandlar du kan tala med är Aagesons mc i Rödovre, De kör alla racing og kan allt om Mc som du behöver veta. de er tålmodiga og service vänliga og ser till at du får det rätta från början
mvh
Shadowknight
Besvar med Citat
  #12  
Gammel 18-08-2010, 18:02
smofdog's Avatar
Champion
 
Medlem siden: Mar 2009
Indlæg: 109
Default

Jamen den danske "mc-marfia" (læs forhandlere) er da ganske pænt ude i hampen generelt set.

Forstår dog godt at de ikke er vilde med enhver hopper op på cyklerne... vi ved jo selv hvad nyt plastik/ maling koster, så at de gerne ser en eller anden form for interesse inden de slæber mcen frem er da til at forstå. Dette er dog så også ca det eneste der er til at forstå hos de klamphuggere
__________________
Wise men talk because they have something to say. Fools talk because they have to say something.

[SIGPIC][/SIGPIC]
Besvar med Citat
  #13  
Gammel 18-08-2010, 20:30
Brian A.'s Avatar
Champion
 
Medlem siden: Mar 2009
Sted: København
Alder: 42
Indlæg: 145
Default

Hvad med at få navnene på de "villige" og "uvillige" forhandlere på bordet? Der er ingen censur her, i modsætning til tåbegalleriet
__________________
Brian A. - Suzuki V-Strom 650A K8
"Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics - Even if you win, you´re still retarded"
Besvar med Citat
  #14  
Gammel 18-08-2010, 23:48
Dahl's Avatar
Champion
 
Medlem siden: Apr 2010
Sted: midtjylland
Alder: 26
Indlæg: 101
Send en besked over MSN til Dahl
Default

Citer:
Oprindeligt oprettet af Brian A. Vis inddlæg
Hvad med at få navnene på de "villige" og "uvillige" forhandlere på bordet? Der er ingen censur her, i modsætning til tåbegalleriet
er ikke sikker på jeg bryder mig om denne ide da det kan ende som en tråd hvor man bare hænger en forhandler ( eller i dette tilfælde flere) ud uden at kigge på hvornår det er gået godt

altså der er plusser og minusser ved at skrive navnene på dem.

mange folk kan have haft gode og få kan have haft dårlige oplevelser. disse oplevelser kan dog være koncentreret på den "befolkning" der er på dette forum så vi kun hører de dårlige historier og ingen af de gode
Besvar med Citat
  #15  
Gammel 19-08-2010, 00:17
UPS's Avatar
UPS UPS er offline
Specialist
 
Medlem siden: Aug 2009
Sted: Sydfalster
Alder: 28
Indlæg: 1,272
Billeder: 1
Default

Citer:
Oprindeligt oprettet af Dahl Vis inddlæg
er ikke sikker på jeg bryder mig om denne ide da det kan ende som en tråd hvor man bare hænger en forhandler ( eller i dette tilfælde flere) ud uden at kigge på hvornår det er gået godt

altså der er plusser og minusser ved at skrive navnene på dem.

mange folk kan have haft gode og få kan have haft dårlige oplevelser. disse oplevelser kan dog være koncentreret på den "befolkning" der er på dette forum så vi kun hører de dårlige historier og ingen af de gode
Set ud fra et matematisk synspunkt vil der jo hvis der er flest der har en positiv oplevelse også være flest her inde med positive :D

Når det så er sagt så er det jo rart med ytringsfriheden, hvad hvis man til et træf udtaler sig negativt om en forhandler, er jo i princippet det samme.
__________________
Lille stedsans - Stor eventyrlyst

Yamaha XT660R
Besvar med Citat
  #16  
Gammel 19-08-2010, 00:57
Dahl's Avatar
Champion
 
Medlem siden: Apr 2010
Sted: midtjylland
Alder: 26
Indlæg: 101
Send en besked over MSN til Dahl
Default

Citer:
Oprindeligt oprettet af UPS Vis inddlæg
Set ud fra et matematisk synspunkt vil der jo hvis der er flest der har en positiv oplevelse også være flest her inde med positive :D

Når det så er sagt så er det jo rart med ytringsfriheden, hvad hvis man til et træf udtaler sig negativt om en forhandler, er jo i princippet det samme.
helt enig i alt hvad du siger jeg mener bare at man kan være uheldig at få lige nøjagtig de folk der her været uheldige ved en ellers hæderlig forhandler når det så er sagt så er det jo op til folk selv og jeg personligt vil ikke være efter eller se ned på en for at lufte en mening om en bestemt navngiven forhandler af den grund xD
Besvar med Citat
  #17  
Gammel 19-08-2010, 11:17
Cool
 
Medlem siden: Jan 2009
Alder: 38
Indlæg: 80
Default

synes heller ikke der er den store grund til at smide navne ind i denne tråd, det er trods alt kun forhandlere som er sløve med en prøve sidning/tur.
Noget helt andet hvis der er nogen som direkte har lavet noget fusk
Besvar med Citat
  #18  
Gammel 19-08-2010, 11:27
stig's Avatar
Specialist
 
Medlem siden: Nov 2009
Sted: FREDERICIA
Indlæg: 2,803
Default

Kan heller ikke se grunden.
Jeg har et par forhandler som jeg kun kan sige god for hvor andre jeg kender ikke vil sidde sine ben der mere, der er et sted jeg ikke kommer mere hvor de handler gladelig, sådan er vi jo så for skældelig.
Det har jo også en del at gøre med hvad man forventer af en forhandler, der kan jo være stor forskellig på om men køre på en næsten ny cykel eller har en gamel haveloge som man går og bygger på
__________________
Team7000.dk
Besvar med Citat
  #19  
Gammel 19-08-2010, 19:34
Dreamer
 
Medlem siden: Mar 2009
Indlæg: 6
Default

En oplevelse jeg havde som indehaver af en mc butik. Jeg hørte en forfærdelig larm fra udstillingslokalet, skyndte mig derind. På gulvet lå en ZZR1100, som har væltet en GS500, som har væltet en DT175. Tre fyre står lige op ad cyklerne og siger SELVFØLGELIG:
`Vi rørte ikke noget`
Vi havde en forsikring, men med en stor selvrisiko + alt det bøvl der er i forbindelse med sådan noget.
Pga. ovenstående lærer man at skilte: Prøvesid venligst ikke, spørg først.......
Besvar med Citat
  #20  
Gammel 19-08-2010, 19:50
Mcf.dk's Avatar
Administrator
 
Medlem siden: Nov 2008
Sted: Skjern ved Ringkøbing fjord
Alder: 40
Indlæg: 4,329
Billeder: 194
Default

Der er mange ikke motorcyklister der tror en mc bare lige kan flyttes ligeså let som en cykel, og taber den fordi vægten kommer total bagpå dem! Der var en herinde på et tidspunkt der engang skrev at billist havde prøvet på at flytte hans mc fra den parkeringsbås den stod i, da han synes det var unødvendigt at den optog en hel bås, så hans egen bil kunne stå der istedet. Han havde ikke set der var skivebremselås på den, og tabte den med omfattende skader til følge, og stak af fra stedet. Heldigvis havde en vågen person set det og noteret nrpladen på hans bil, men jeg ved ikke hvad enden på den historie blev! Men nøøøj jeg var brændt af hvis jeg havde overværet det på min egen mc.. tør næsten ikke tænke på det, og jeg tror alle andre herinde har det på samme måde! Det er bare så respektløst overfor andres ejendom, svarer til at sætte sig ind en fremmed mands bil! Det er som om nogle få tror de kan tillade sig at sætte sig op en parkeret mc, blot fordi den er tilgængelig og ikke har tag, vinduer og låste døre!

Så til ikke inviede der læser med herinde, føler i jer nogensinde fristet til at pille ved en anden mands motorcykel, så lad være!! I risikerer at få en seriøs dårlig dag hvis i bliver taget i det!
__________________
bimota
Besvar med Citat
  #21  
Gammel 19-08-2010, 21:21
UPS's Avatar
UPS UPS er offline
Specialist
 
Medlem siden: Aug 2009
Sted: Sydfalster
Alder: 28
Indlæg: 1,272
Billeder: 1
Default

Citer:
Oprindeligt oprettet af ikarus Vis inddlæg
En oplevelse jeg havde som indehaver af en mc butik. Jeg hørte en forfærdelig larm fra udstillingslokalet, skyndte mig derind. På gulvet lå en ZZR1100, som har væltet en GS500, som har væltet en DT175. Tre fyre står lige op ad cyklerne og siger SELVFØLGELIG:
`Vi rørte ikke noget`
Vi havde en forsikring, men med en stor selvrisiko + alt det bøvl der er i forbindelse med sådan noget.
Pga. ovenstående lærer man at skilte: Prøvesid venligst ikke, spørg først.......
Lige præcis det jeg tænker og har oplevet at man får et nej.

Citer:
Oprindeligt oprettet af Mcf.dk Vis inddlæg
Der er mange ikke motorcyklister der tror en mc bare lige kan flyttes ligeså let som en cykel, og taber den fordi vægten kommer total bagpå dem! Der var en herinde på et tidspunkt der engang skrev at billist havde prøvet på at flytte hans mc fra den parkeringsbås den stod i, da han synes det var unødvendigt at den optog en hel bås, så hans egen bil kunne stå der istedet. Han havde ikke set der var skivebremselås på den, og tabte den med omfattende skader til følge, og stak af fra stedet. Heldigvis havde en vågen person set det og noteret nrpladen på hans bil, men jeg ved ikke hvad enden på den historie blev! Men nøøøj jeg var brændt af hvis jeg havde overværet det på min egen mc.. tør næsten ikke tænke på det, og jeg tror alle andre herinde har det på samme måde! Det er bare så respektløst overfor andres ejendom, svarer til at sætte sig ind en fremmed mands bil! Det er som om nogle få tror de kan tillade sig at sætte sig op en parkeret mc, blot fordi den er tilgængelig og ikke har tag, vinduer og låste døre!

Så til ikke inviede der læser med herinde, føler i jer nogensinde fristet til at pille ved en anden mands motorcykel, så lad være!! I risikerer at få en seriøs dårlig dag hvis i bliver taget i det!
Det er en dejlig ting ikke :biggrin:

Har ikke taget nogen i det endnu, men har prøvet at folk er kommet og spurgt indtil det og også et par gange at et par børn gerne ville prøve at komme op og sidde, må de jo selvfølgelig gerne når de går med deres 17 årige søster

Prøvede for ikke så længe at jeg skulle til at køre, en mand komme hen og spørger om topfart, heste osv. imens jeg tager hansker og hjelm på står motorcyklen og er klar, han vælger så lige at vride maskinen fra kold og op til alt for meget, der blev jeg godt nok hidsig :confused:
__________________
Lille stedsans - Stor eventyrlyst

Yamaha XT660R
Besvar med Citat
  #22  
Gammel 19-08-2010, 23:58
grauballe's Avatar
Specialist
 
Medlem siden: Dec 2008
Sted: Albertslund
Alder: 52
Indlæg: 6,417
Billeder: 28
Default

Har prøvet en enkelt forhandler som ikke lige ville hive en cykel ud for en enkelt prøvetur, med begrundelsen det var snart lukketid og bla bla bla, men jeg var da velkommen til næste åbne hus :eek::eek: det var endda en democykel men som stod lidt nede i butikken.

Så fik vi ikke handlet og kommer heller ikke til det :biggrin:, længere er den ikke for mig

Det med ikke at sidde på cyklerne uden lov - fair nok
__________________
Skal med til MCF ULTIMO TRÆF
Besvar med Citat
  #23  
Gammel 20-08-2010, 00:42
Dahl's Avatar
Champion
 
Medlem siden: Apr 2010
Sted: midtjylland
Alder: 26
Indlæg: 101
Send en besked over MSN til Dahl
Default

Citer:
Oprindeligt oprettet af grauballe Vis inddlæg
Har prøvet en enkelt forhandler som ikke lige ville hive en cykel ud for en enkelt prøvetur, med begrundelsen det var snart lukketid og bla bla bla
hmm altså hvis du dukker op ja inden for 30 minutter af lukke tid ville jeg heller ikke være meget for det da man jo skal til at have grejet på og plader på og alt muligt og skal lukke butikken ned så man ikke først er hjemme næste morgen osv kunne jo self bare have tilbudt en tur til næste dag hvor man ku ha den stående klar inden du kom som lidt ekstra service xD
Besvar med Citat
  #24  
Gammel 20-08-2010, 01:14
Motas's Avatar
Specialist
 
Medlem siden: Mar 2009
Sted: Svinninge, Vestsjælland
Alder: 39
Indlæg: 1,665
Billeder: 3
Default

Jeg kan en positiv historie om prøvekørsel.

Jeg kom til forhandleren 10 min i luk. Han sagde at han ikke havde travlt med at komme hjem, så jeg kunne bare kigge løs.
Jeg var i alm. tøj og bil og havde ikke udstyret med, så vi blev enige om at jeg skulle komme forbi en anden dag for at prøvekøre en af cyklerne. Han bad mig ringe i forvejen, så han kunne have den klar til mig. Allerede her gjorde jeg opmærksom på at jeg pga. arbejde, ville have svært ved at nå det inden luk. Hans svar: Intet problem!

Dagen kom, hvor vejret igen bød sig til at køre mc og jeg ringede som aftalt om formiddagen. Igen kom jeg rimlig tæt på luk og fik en perfekt behandling og prøvetur på en halv times tid.

Forhandleren optrådte særdeles servicemindet, uden at være for påtrængende.

Efter min oplevelse handler jeg gerne MC hos Bikx i Næstved.
__________________
- Hvis du skal brække dig, så brug toilettet - ikke forummet -
Besvar med Citat
  #25  
Gammel 20-08-2010, 09:25
Champion
 
Medlem siden: Dec 2008
Sted: Odense
Indlæg: 220
Billeder: 18
Default

Citer:
Oprindeligt oprettet af mrdj Vis inddlæg
Hej, jeg har været lidt rundt og se på mc diverse steder her i Midtjylland og vest. Ud af 5 steder, er kun de 2 steder jeg kommer igen. Jeg vælger ikke at nævne navne her, da jeg ikke vil gøre reklame, eller hænge steder ud. Men en ting jeg ikke forstår, som sker gang på gang. Jeg selv er 204 cm, og med de lange ben, skal jeg op og sidde på en mc, før jeg ved om den kan blive aktuel, og jeg tror helt sikkert også i andre der er mere standard lavet til alle mc´er, også gerne lige vil sidde på dyret inden i skriver under. Og så er det så at jeg undrer mig over hvorfor alle mc´er enten står så utrolig tæt, at man er nødt til at rokere rundt for at få en fri, eller at der direkte står på alle mc´er " Sæt dig ikke op, spørg først" .. Jeg går ikke efter mærke, model, år osv, men den jeg sidder godt på, for så at prøve en magen til om den svare til mit behov .. De 2 steder jeg snakker godt om, lod mig begge prøve en mc, og viste mig rundt og snakkede høfligt. De 3 andre steder sjovt nok ignorerede mig nærmest, og jeg gik efter 5 min da jeg ikke kunne komme til .. Hvad er jeres erfaringer, og hvad irritere jer ved diverse forhandlere ?? :rain:
Hvorfor de står så tæt ??, måske har det noget at gøre med at de ikke har plads nok, hvordan får de mere plads det gør de ved at bygge ud, og hvem skal betale det ? kundne, så betal du bare mere for din mc så skal du nok få alt den plads du vil have.

Personligt er jeg sgu ligeglad hvordan de stå de kan trækkes frem.

Der er brok over det ene og det andet, det jeg sætter mest pris på ved en forhandler er ikke prisen elle de lokaler han er i, men hans ærlighed, dem er der få stykker af tilbage endnu.
Besvar med Citat
Besvar

Bookmarks

Tråd Valg


Ligende Emner
Emne emne starter Forum Besvarelser Indlæg
Helicoil forhandlere Jimmie Reservedele 3 15-06-2010 11:20
VÅGN OP i Danske MC-importører & forhandlere MOTO Motorcykler 16 26-04-2010 22:32


(00:09)