Motorcykel Forum DK
BLIV MEDLEM fb Marked mc nyheder mc billeder mc links
Oprettelse
Du bedes venligst læse vores forum regler igennem:
For at fortsætte, skal du først acceptere de følgende regler:

Information

Forum Regler

MotorcykelForum.dk er en interesse side lavet af uafhængige motorcykelentutiaster! Det er ikke tilladt at anvende firmanavne, webadresser eller andre udtryk der kan antyde en kommerciel virksomhed i brugernavn, profil, fotoalbums, signatur osv, ligesom det ligeledes heller ikke er tilladt at reklamere for egne produkter eller services imod betaling i forumindlæg her på siden! Enhver antydning eller mistanke om reklame "såvel som skjult reklame" vil blive betragtet som spam, og indlæg og i yderste konsekvens medlemmer vil blive slettet.

Vi vil gerne opfordre til at du holder en god tone på MotorcykeForum.dk, og ikke anvender stødende eller provokerende sprogbrug, eller hænger personer ud, eller anvender sprogbrug der på nogen anden måde kan forulempe eller støde andre medlemmer her på siden! Medlemmer på siden skal respektere og forholde sig til trådstarteres emner, og irrelevante indlæg anses for værende spam og slettes uden varsel og forklaring dertil!

Vi er her for at hjælpe hinanden, spørge til råds, hygge os og i det hele taget fordrive tiden på en positiv måde :-)

Selvom administratorene på MotorcykelForum.dk vil forsøge at holde alle stødende beskeder væk fra dette forum, er det ikke altid muligt for os at gennemgå alle beskeder. Alle beskeder udtrykker forfatterens egne synspunkter, derfor kan ejerne af Motorcykelforum.dk ikke blive holdt ansvarlig for indholdet af beskeder på nogen måde. Ved at acceptere disse regler, garanterer du at du ikke opretter beskeder, der er uanstændige, vulgære, perverse, hadefulde, truende, provokerende eller på nogen anden måde er uden for almindelig acceptabel norm. Ejerne af Motorcykelforum.dk forbeholder sig retten til at fjerne, slette, redigere, flytte eller lukke indlæg, emner, link, fotos osv. såfremt det blive fundet nødvendigt!

Med Venlig Hilsen

Motorcykel Forum DK
(03:49)